بهترین قابلمه برای پخت غذا از دغدغه های تمام خانم ها می باشد. چه خانمهای شاغل و چه خانمهای خانه درا در پی انتخاب بهترین قابلمه برای پخت غذا هستند گاهی اضافه کردن مواد مختلف برای درست کردن یک غذای خاص،  می تواند نگران کننده باشد که آیا قابلمه ای که انتخاب شده است آیا می تواند بدون هیچ گونه تاثیری روی ترکیبات آن انتخاب درستی باشد یانه؟ گاهی تکه هایی از ته قابلمه در غذا پیدا می شود. گاهی به طرز شگفت آوری غذا طی زمان کوتاهی در قابلمه می سوزد. یا حتی قابلمه انتخاب شده ممکن است برای حرارت اجاق گاز مناسب نباشد.اما ما در اینجا قصد داریم یک قابلمه استاندارد و بدون آسیب را به شما معرفی کنیم . قابلمه گرانیتی اطمینان کالا تولید شده از بهترین مواد اولیه علاوه بر سلامت ، تاثیر بسزایی در بهبود کیفیت غذا نیز دارد.

در این مطلب قصد داریم تا شما را با تهیه یک دیزی خوشمزه در قابلمه گرانیتی آشنا کنیم با ما همراه باشید و تصویر غذا های خود در قابلمه گرانیتی اطمینان کالا ارسال کنید تا شما نیز یکی از برندگان سایت ما باشید.

مواد اولیه برای پخت دیزی در

قابلمه گرانیتی

نخود-لوبیای سفید         روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی                2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده    2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه                2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو         به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی     500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست   4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی         یک قاشق غذا خوری
سیر به دلخواه           یک حبه بزرگ

 طرز تهیه دیزی در

قابلمه گرانیتی

نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ابلمه گرانیتی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود)

در پخت دیزی در قابلمه گرانیتی نیازی نیست از شعله پخش کن استفاده کنید زیرا این قابلمه ها حرارت و شعله را در تمام سطح ظرف پخش می کنند . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می کند. بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید.

در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر قابلمه گرانیتی ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید.

مواد اولیه برای پخت دیزی در قابلمه گرانیتی اطمینان کالا

پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید. به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید.

نکته: می توانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید . در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.

در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن در

تابه گرانیتی ، داخل غذا استفاده کنید. 

نکته: سرخ کردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر کردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایید نتیجه بهتری می گیرید.

این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود.

معمولا این غذا را با آب زیاد درست می کنند و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید که مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد.

فراموش نکنید که آبلیمو را هنگام سرو  غذا، داخل ظرف بریزید؛ در غیر این صورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ می شود.

آشنایی با

سرویس قابلمه گرانیتی اطمینان کالا طرح مایسا

تفاوت قابلمه گرانیتی با قابلمه سرامیکی خرید قابلمه گرانیتی اطمینان کالا

سرویس قابلمه 7 پارچه از جنس ترکیبی آلومینیوم با روکش گرانیتی است که  آشپزی در آن با اطمینان و سلامت پخت بالاست. این سرویس ایرانی شامل 3 قابلمه به سایز ۲۰ . ۲۴ . ۲۸سانتی‌متری و یک تابه دو دسته به سایز 24 سانتی متر است.  درب قابلمه‌های این ست از جنس ترکیبی استیل و شیشه است. ظروف سرویس قابلمه 7 پارچه طرح کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. با تهیه‌ این ست رنگ و زیبایی و بهداشت را به آشپزخانه‌ی خود هدیه دهید.رنگهای این سرویس در قالب 2 رنگ بادمجانی (بنفش تیره) و مشکی قابل عرضه می باشد.پوشش گرانیت با ده برابر مقاومت بیشتر از تفلون در میان پوششهای نچسب ظروف از همه با دوام تر و سخت تر است و گرما را در خود نگه داشته و غذا دیرتر از ظرف معمولی می سوزد.

در زمان استفاده از ظروف گرانیتی نیاز به استفاده از روغن و کره نیست و به همین دلیل غذایی سالم و با کالری کمتر پخته می شود که برای سلامتی مهم است و خاصیت دیگر آن حفظ طعم غذا می باشد.گرانیت ماده ای طبیعی است و طی سالیان متمادی پدیدار شده است.دمایی که روی اجاق به گرانیت می دهیم کمتر از مقداری است که در زمان تشکیل خود داشته به همین دلیل مولکولهای خود را از دست نمیدهد ظروف گرانیتی کامل بهداشتی و فاقد سرب و کادمیوم می باشد به همین جهت دوست سلامتی می باشد و چون مقاومت آن نسبت به دماهای بالا زیاد است لذا با غدا ترکیب نمی شود.

01735888042-5 | 09111234567 همراه

info@etminankala.com


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها